Eline aldığı tüfek ile aile içi katliam yaptı! Acımasız adam eşini öldürdü, çocuklarını yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Eline aldığı tüfek ile aile içi katliam yaptı! Acımasız adam eşini öldürdü, çocuklarını yaraladı

Diyarbakır'da eşini öldürüp, eşinin kız kardeşi ile yakınlarını ve çocuklarını av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kaçan zanlı, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel bir ekibin yaptığı başarılı çalışma ile saklandığı ahırda kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

05.02.2021 17:03  Güncelleme: 19:38

Olay Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesinde 28 Ocak tarihinde meydana geldi. Mehmet Büyük, eşi Süreyya Büyük'ü öldürdü, eşinin kız kardeşi ile yakınları ve çocuklarını av tüfeği ile yaraladı.

ÖZEL EKİP TARAFINDAN YAKALANDI

Olay yerinden kaçan Büyük, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından oluşturulan özel ekip ile dün Yenişehir ilçesi Güzel Mahallesinde saklandığı evin ahırında kıskıvrak yakalandı.

TUTUKLANDI

Mehmet Büyük, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Eline aldığı tüfek ile aile içi katliam yaptı! Acımasız adam eşini öldürdü, çocuklarını yaraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eline aldığı tüfek ile aile içi katliam yaptı! Acımasız adam eşini öldürdü, çocuklarını yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Özel ekipmiş: İhbar sonucu farey köyünde yakalandı 20 3 Yanıtla
  • tsk ve emniyet güçlerine tsk ederiz CcC_Reis_CcC::: ihbarcı sensin yani 0 0 Yanıtla

Advertisement