Eski Bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Eski Bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Bakanlardan Fehim Adak, Ankara\'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı ANKARA'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Devlet, Ticaret, Bayındırlık ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Fehim Adak, son yolculuğuna uğurlandı.

07.02.2016 16:55

Eski bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

ANKARA'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Devlet, Ticaret, Bayındırlık ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Fehim Adak, son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 3 yıldır kanser ve kalp yetmezliği tedavisi gören ve sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden eski bakan Adak için Hacı Bayram Veli Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede Adak'ın yakınları başta olmak üzere TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu ile siyaset camiasından birçok isim yer aldı. Milli Görüş hareketinin öncülerinden ve Necmettin Erbakan'ın yakın arkadaşı olarak bilinen 85 yaşındaki Adak'ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omzunda cenaze aracına taşındı. Fehim Adak'ın naaşı, Ankara'nın Keçiören İlçesi'ndeki Bağlum semtinde toprağa verildi.

Siyaset hayatı boyunca çeşitli bakanlık görevlerinde bulunan Fehim Adak, bir süreden bu yana Ankara Güven Hastanesi'nde tedavi görmüş ve durumu ağırlaşarak bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirmişti.

(GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK)

Haber Tahsin GÜNER ANKARA, (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement