Eski Başkan Gökalp Suskunluğunu Bozdu - Son Dakika
Yerel

Eski Başkan Gökalp Suskunluğunu Bozdu

Eski Başkan Gökalp Suskunluğunu Bozdu

Balıkesir’in Havran ilçesinin eski Belediye Başkanı Levent Gökalp, seçim sonrası suskunluğunu bozdu ve açıklamalarda bulundu.

08.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinin eski Belediye Başkanı Levent Gökalp, seçim sonrası suskunluğunu bozdu ve açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde de belediye başkanlığına aday olan eski Belediye Başkanı Levent Gökalp, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gökalp, "Gerek 2009, gerekse 2014 yerel seçimlerde az oy ile seçim kaybettik. Bana inanan, güvenen başta partimin Genel Merkezi, ilçe teşkilatı kadın kolları tüm teşkilatlarımız olmak üzere, bana oy veren, vermeyen tüm Havran halkına teşekkür ederim. Hakları geçti, helal etsinler. Her iki yerel seçimde partimizin oylarını arttırdık. Partimiz Havran'da iddialı bir pozisyona geldi. Üzerimde 7 bin 500 oy veren vatandaşlarımızın sorumluluğu var. Her zaman yanlarında olduğumu belirtmek isterim. Biz büyük bir aileyiz. Bundan sonrada çalışmalarımızla daha da büyüyeceğiz. Önümüzde ülkemizi yakından ilgilendiren Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Yapılacak olan seçimler ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Başkan Gökalp Suskunluğunu Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement