Eski Belediye Başkanından Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eski Belediye Başkanından Hayırlı Olsun Ziyareti

Eski Belediye Başkanından Hayırlı Olsun Ziyareti

Van’ın çatak ilçesi Belediye eski Başkanı Münir Bozdemir, BDP Belediye Eş Başkanıları Celallettin Bartu Evin Keve’ yi makamında ziyaret edip hayırlı olması temennisinde bulundu.

14.04.2014 10:53

Van'ın çatak ilçesi Belediye eski Başkanı Münir Bozdemir, BDP Belediye Eş Başkanıları Celallettin Bartu Evin Keve' yi makamında ziyaret edip hayırlı olması temennisinde bulundu.

Burada bir konuşma yapan eski Belediye Başkanı Münir Bozdemir, Eş Başkanlar Celallettin Bartu Evin Keve ve ekibini canı gönülden kutladığını ilçemize halkımıza hayırlı uğurlu olmasını söyledi. Seçimlerde gösterdikleri başarıya dikkat çeken Bozdemir, "Çatak BDP İlçe Teşkilatını kutluyorum. Çok meşakkatli bir seçim geçirdik. Rekor sayılabilecek desteği Çatak ilçesinden aldı. İlçe halkı sandıkta gereken cevabı verdiğini düşünüyorum aşiretim adına Herkese gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

BDP Eş Başkanı Celallettin Bartu ise, bu kazanımda herkesin katkısı olduğunu, bütün köylülerin, aşiretlerin ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti. Bartu, belediye eski başkanı ve Giravi aşiretiyle birlikte yapmış oldukları ziyaretten çok memnun kaldıklarını kendilerini teşekkür etti. Büyükşehir imkanlarının oldukça fazla olduğunu belirten Bartu, "Büyükşehirle birlikte ilçemize her yönüyle büyük hizmetler gelecek. Gelecek olan bu hizmetleri hep birlikte göreceğiz. Özellikle Kanispi Şelalesi, tarihi ve doğasıyla Van'ımız göz bebeği bir yer. Bilindiği üzere Kanispi bal ceviz ve doğa festivali yapılıyor. İlçemiz için çok farklı projelerimiz var. Bu proje tamamlandığında bu yörenin bütün şekli şemali değişecek" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Belediye Başkanından Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement