Eski Mili Sporcu Bekir Aydın Tekvando Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika
Güncel

Eski Mili Sporcu Bekir Aydın Tekvando Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu

Eski Mili Sporcu Bekir Aydın Tekvando Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu

ANKARA/DHABekir Aydın: "Tekvandoda yeniliğin, gelişimin öncüsü olmaya geliyoruz""Sayın bakanımızın dediği gibi, eşofmanlarımızı raftan çıkarıyoruz"Eski Mili sporcu Bekir Aydın, Tekvando Federasyonu Başkanlığına adaylığını koydu.

23.10.2016 17:48

ERCAN ATA-ANKARA/DHA

Bekir Aydın: "Tekvandoda yeniliğin, gelişimin öncüsü olmaya geliyoruz"

"Sayın bakanımızın dediği gibi, eşofmanlarımızı raftan çıkarıyoruz"

Eski Mili sporcu Bekir Aydın, Tekvando Federasyonu Başkanlığına adaylığını koydu.

Daha önce Tekvando Federasyonu Başkanlığı seçim tarihini web sayfasında duyurmadığı için 24 Ekim Pazartesi yapılması gereken genel kurul iptal edilmişti.

Delege listesi yeniden belirlenerek Genel kurulda oy kullanacaklar için, noter huzurunda tekrar kura çekimi yapılmış ve toplam 300 delegenin oy kullanacağı Olağan Genel kurulda Spor Bakanlığı delegeleri (44) hariç, oy kullanacak 256 kulüp temsilcisi 629 isim arasından yapılan kura çekimi ile belli olmuştu.

28 Kasım 2016 olarak planlanan olağan genel kurul için Bekir Aydın aday oldu. İmza toplama çalışmalarına başlayan Eski Milli Sporcu Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Devlet Sporcusu Bekir Aydın'ın resmi açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağı belirtildi.

'Tekvandoda yeniliğin, gelişimin öncüsü olmaya geliyoruz' sloganı ile yola çıkan Bekir Aydın, 180 kez A Milli Takım formasını giymişti. 3 kez Avrupa şampiyonu olan Aydın, Dünya şampiyonasında ise 2. ve 3.'lük elde etmişti.

Devlet sporcusu unvanı ve genel kurmaylıktan şeref madalyası almış olan Aydın, Doğan Haber Ajansı'na şu açıklamayı yaptı.

"Mevcut federasyonun artık 15 yıllık sürede yorgunluğunu ve hizmet etme anlamında özverisini kaybettiğini düşünüyorum. Camiamızı kucaklayacak ekibimizle, Tekvando Federasyonu başkanlığına adaylığımız zaruri olmuştur. Tekvando ailesine hayırlı olsun. Sayın bakanımızın dediği gibi, eşofmanlarımızı raftan çıkarıyoruz. Bu kutsal yolda, Allah yar ve yardımcımız olsun. Tekvandoda yeniliğin, gelişimin öncüsü olmaya geliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Mili Sporcu Bekir Aydın Tekvando Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement