Eskişehir Cam Festivali'nde Katılan Sanatçılar Cama Birbirinden İlginç Şekiller Veriyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Cam Festivali'nde Katılan Sanatçılar Cama Birbirinden İlginç Şekiller Veriyor

Eskişehir Cam Festivali\'nde Katılan Sanatçılar Cama Birbirinden İlginç Şekiller Veriyor

Cam Festivali'nde katılan sanatçılar cama birbirinden ilginç şekiller veriyor ESKİŞEHİR'de Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Cam Festivali'ne katılan sanatçılar, cama birbirinden ilginç şekiller veriyor.

24.10.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cam Festivali'nde katılan sanatçılar cama birbirinden ilginç şekiller veriyor

ESKİŞEHİR'de Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Cam Festivali'ne katılan sanatçılar, cama birbirinden ilginç şekiller veriyor. Sanatçıların yaptığı çalışmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kurşunlu Külliyesi'nde Odunpazarı Belediyesi'nin 19-25 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Uluslararası Cam Festivali'ne ABD'den gelen cam sanatçıları Daniel White ve Jason Christian, Çek Cumhuriyeti'nden gelen cam sanatçısı Jiri Suhajek de katıldı. Sanatçılar, Odunpazarı semtindeki Kurşunlu Külliyesi'nde izleyicilere sıcak cam sanatını ve cama şekil vermeyle ilgili detayları uygulamalı olarak gösterdi. Sıcak cam atölyesinde eserler şekillenmeye devam ederken bir yandan da soğuk cam atölyesinde çalışmalar devam ediyor. Soğuk Cam Atölyesi'nde canlı performans gerçekleştiren sanatçılar şaloma tekniği kullanarak çubuk camlardan eserler üretiyor.

Pazar günü sona erecek olan Uluslararası Cam Festivali'nde sanatçıların yaptığı eserlerle bir sergi açılacağı belirtildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ; ESKİŞEHİR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Cam Festivali'nde Katılan Sanatçılar Cama Birbirinden İlginç Şekiller Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement