Eskişehir'de Avukatlara Fetö Gözaltısı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Avukatlara Fetö Gözaltısı

Eskişehir\'de Avukatlara Fetö Gözaltısı

ESKİŞEHİR'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 10 avukat ve 1 avukatlık bürosu çalışanı ile emekli 1'inci sınıf emniyet müdürü gözaltına alındı.

30.08.2016 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 10 avukat ve 1 avukatlık bürosu çalışanı ile emekli 1'inci sınıf emniyet müdürü gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Eskişehir Hukuksal Bakış Derneği yöneticisi ve üyesi olan avukatlar Turgay Balaban, Hakan Ata, Murat Uzun, İlyas Özkan, Akın Uzun, Mustafa Erkan Boğur, Ramazan Ural, Fatih Türk, Mustafa Doğan ve Ahmet Taktak ile avukatlık bürosunda çalışan Evliya Bingöl'ü gözaltına aldı. Evlerinde ve bürolarında arama yapılan şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde uzun süre görev yaptıktan sonra resen emekliye ayrılan emekli 1'inci sınıf emniyet müdürü Mustafa Ormancı'nın da FETÖ/PDY soruşturmasında Ankara'da gözaltına alınıp Eskişehir'e getirildiği belirtildi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Avukatlara Fetö Gözaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement