Eskişehir'de Dhkp-C'li Cenazesine Gelen 37 Kişi Serbest (2) - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Dhkp-C'li Cenazesine Gelen 37 Kişi Serbest (2)

Eskişehir\'de Dhkp-C\'li Cenazesine Gelen 37 Kişi Serbest (2)

Serbest KALANLAR YAKŞİ'NİN MEZARINI ZİYARET ETTİDHKP-C'li 2 kadın teröristten Çiğdem Yakşi'nin cenazesi için dün İstanbul'dan Eskişehir'e gelen ve otobüslerinde yasa dışı terör örgütünü öven pankart ve dövizler bulunduğu için gözaltına alınıp bu sabah serbest bırakılan 37 kişi Yakşi'nin mezarını ziyaret etti.

05.03.2016 15:42

Serbest KALANLAR YAKŞİ'NİN MEZARINI ZİYARET ETTİ

DHKP-C'li 2 kadın teröristten Çiğdem Yakşi'nin cenazesi için dün İstanbul'dan Eskişehir'e gelen ve otobüslerinde yasa dışı terör örgütünü öven pankart ve dövizler bulunduğu için gözaltına alınıp bu sabah serbest bırakılan 37 kişi Yakşi'nin mezarını ziyaret etti.

Serbest kalanlar öğle saatlerinde otobüsle Seyitgazi Yolu üzerideki Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'na gitti. Mezarlık girişinde otobüsten inen gruptakiler İstanbul Bayrampaşa'da öldürülen DHKP-C'li Çiğdem Yakşi ve Berna Yılmaz'ın fotoğraflarını taşıdı. Grup daha sonra 'Halk Savaşçıları Onurumuzdur. Halk Cephesi' yazılı pankart açıp mezarlık içerisinde sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Çiğdem Yakşi'nin mezarının bulunduğu yere kadar yürüyen gruptakiler basın mensuplarının çekim yapmasını istemedi. Jandarma ekipleri de mezarlıkta geniş güvenlik önlemi aldı.

Çiğdem Yakşi'nin mezarını ziyaret eden grup daha sonra mezarlık girişine gelerek burada bekleyen otobüse binip mezarlıktan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Dhkp-C'li Cenazesine Gelen 37 Kişi Serbest (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Batman : İşte böyle bir şey elin kolun bağlı Türkiyem 3 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA YADEDİYORUM YOLLARI NURLU IŞIKLI MEKANLARI CENNET HZ MUHAMMED SAV AS KOMŞU OLSUNLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BUGÜN Kİ DURUMUNA GETİREREK HARABEYE DÖNDÜRÜP KAN GÖLÜNE ÇEVİREN ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK BOĞMAYA ÇALIŞAN KİRLİ EMELLERİNE ALET EDEREK HARAP VE BİTAP DÜŞÜRÜP MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE ÇALIŞIP TASFİYE ETMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞAN HER KİM VE KİMLER İSE ALLAH CÜMLESİNİ KAHRI PERİŞAN EYLESİN... 0 0 Yanıtla

Advertisement