Eskişehir'de Pompalı Tüfekle 5 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Pompalı Tüfekle 5 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı

Eskişehir\'de Pompalı Tüfekle 5 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı

Eskişehir'de pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayan şüpheliler yakalandı Eskişehir'de aralarındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada pompalı tüfekle ateş ederek 5 kişiyi yaralayıp otomobille kaçan 2'si kadın 5 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

24.07.2015 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayan şüpheliler yakalandı

Eskişehir'de aralarındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada pompalı tüfekle ateş ederek 5 kişiyi yaralayıp otomobille kaçan 2'si kadın 5 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Olay akşam saatlerinde Zafer Mahallesi Doğançay Sokak'ta meydana geldi. Kütahya'dan 38 HK 111 plakalı otomobille Eskişehir'e gelen 2'si kadın 5 kişi, iddialara göre daha önce aralarında husumet olan A.Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardından O.A., N.A., S.A., S.G. ve B.C. adlı 5 şüpheli, A.Y. ve yanında bulunan çocuklarına doğru pompalı tüfekle ateş etti. Şüpheliler daha sonra otomobille kaçtı.

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların çeşitli yerlerine isabet ettiği A.Y. (42), çocukları S.Y. (16) ve E.Y. (13) ile yoldan geçen H.A. (35) ve Y.D. (16) yaralandı. Yaralı 5 kişi vatandaşlar tarafından yakındaki Özel Sakarya Hastanesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri şüphelilerin bulunduğu 38 HK 111 plakalı otomobili çevreyolundaki Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı önünde durdurdu. Ekipler, otomobilden inip kaçmaya çalışan 5 kişiyi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmeye çalıştı. Şüphelilerden 2'si kadın 3 kişi yakalandı diğer 2 şüpheli ise Porsuk Çayı kıyısına doğru kaçtı. Ekipler 2 şüpheliyi de Porsuk Çayı kenarındaki çalılıklar arasında yakaladı.

Gözaltına alınan O.A., N.A., S.A., S.G. ve B.C. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, Özel Sakarya Hastanesi'ne kaldırılan 5 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis, şüphelilerin olayda kullandıkları pompalı tüfeği Porsuk Çayı'na atmış olabileceği ihtimali üzerine arama çalışması başlattı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Pompalı Tüfekle 5 Kişiyi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement