Eskişehir'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga

Eskişehir\'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga

Sivrihisar ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı davanın ilk duruşması görüldü Duruşmada, tutuklu 3 sanıktan 1'i tahliye edildi.

20.03.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivrihisar ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı davanın ilk duruşmasında tutuklu 3 sanıktan 1'i tahliye edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanıklar Haydar Ş, Celaleddin T, Cemal T. ve olayda yaşamını yitiren Ahmet Koçak'ın (25) annesi Nuray, babası Baki Koçak ile olayda yaralanan Özgür Demir, hazır bulundu.

Sanıklardan Haydar Ş. savunmasında, olay günü sahibi olduğu eğlence merkezine 4 erkek ve 1 kadının geldiğini söyledi.

Bu kişilerin gecenin ilerleyen saatlerinde huzursuzluk çıkardıklarını belirten Haydar Ş, şöyle devam etti:

"Kendilerine huzursuzluk çıkarmamalarını söyledim. Daha sonra bu kişilerden biri hesabı ödedi ve dışarı çıktılar. Dışarı çıkarken yanımda çalışan Cemal T, maktul Ahmet Koçak'ı öldürmek istediğini söyleyerek bıçakla arkalarından giderken Celaleddin T, bıçağı ondan aldı. Daha sonra ben yatakhaneye gittiğimde dışarıdan tüfek sesleri gelmeye başladı. Dışarı çıktığımda Cemal'in birini vurduğu söyleniyordu. Herkes korku ve panik halindeydi. Sonra ben, Cemal T. ve Celaleddin T, olay yerinden uzaklaştık."

Sanıklardan Cemal T. ise mahkemeye yazılı ifade sunarak, Haydar Ş'nin yalan söylediğini öne sürdü. Haydar Ş'nin suçu üstlenmesi için kendisine para verdiğini iddia eden Cemal T, "Ateş eden Haydar'dı. Haydar, karşı tarafı vurmam için tüfeği bana verdi. Ben ateş edemedim. Bunun üzerine tüfeği alarak ateş etti" dedi.

Diğer sanık Celaleddin T. ise eğlence merkezinde bekçi olarak çalıştığını ifade ederek, maktul Ahmet Koçak ile yaralı Özgür Demir'in kendilerine saldırdığını bunun üzerine olayların başladığını öne sürdü.

Celaleddin T, Ahmet'i vuranın Cemal T, olduğunu öne sürerek, "Maktul Ahmet, iş yerinde çalışan ve aynı zamanda Cemal T. ile aralarında gönül ilişkisi olan İpek isimli bir kadını alıp götürmek istedi. Bunun üzerine Cemal T, İpek'i kimsenin götüremeyeceğini söyleyerek Ahmet'e ateş etti. Ahmet'i öldüren kesinlikle Cemal T'dir. Olay günü ben de tüfek kullandım ancak sadece havaya ateş ettim. Cezaevinde ıstırap çekiyorum. Herkes gerçekleri anlatsın" diye konuştu.

Olayda yaralanan Özgür Demir ise kendilerine ateş edenin Cemal T. olduğunu savundu. Maktul Ahmet Koçak'ın annesi Nuray ve babası Baki Koçak da sanıklardan şikayetçi olduklarını dile getirdi. Duruşmada ayrıca olay anında eğlence merkezinde bulunan 4 tanığın ifadesi dinlenildi.

Tutuklu sanıklardan Celaleddin T'nin tahliyesine, diğer 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 15 Nisan'a erteledi.

Sivrihisar içesindeki bir eğlence merkezinde 2 Eylül 2013'te meydana gelen olayda iş yeri sahibi Haydar Ş, çalışanlar Cemal T. ve Celaleddin T, ile müşteriler Ahmet Koçak ve Özgür Demir arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine av tüfeğiyle vurulan Ahmet Koçak hayatını kaybetmiş, Özgür Demir ise yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanmıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement