Eskişehir'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Silahlı Saldırı

Bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1'i polis memuru 3 kişinin yaralanması olayının şüphelileri, İstanbul'da yakalandı.

14.10.2014 12:09

Eskişehir'de 4 gün önce bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1'i polis memuru 3 kişinin yaralanması olayının şüphelileri, polisin gerçekleştirdiği operasyonla İstanbul'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 10 Ekim'de Emek Mahallesi Çilem Caddesi'ndeki bir kahvehaneye yönelik düzenlenen silahlı saldırıda 1'i polis memuru 3 kişinin yaralanması olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede olayın şüphelilerinin cezaevi firarisi Ömer Osman P. ile arkadaşları Sercan E. ve Resul Y. olduğunu belirledi. Asayiş Şubesi tarafından oluşturulan özel ekip, şüphelilerin, olayın ardından Eskişehir'den ayrıldıklarını ve çevre illerde bir süre kaldıktan sonra İstanbul'a gittiklerini tespit etti.

Şüpheliler, Ömer Osman P, Sercan E. ile Resul Y, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonla Üsküdar ilçesine bağlı Kısıklı Mahallesi'nde bir otomobil içerisinde yakalandı. Bu sırada şüphelilerin, polis ekiplerine, "Bizi burada nasıl buldunuz ?" diye sordukları öğrenildi.

Eskişehir'e getirilen 3 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından, "Kasten yaralama, adam öldürmeye teşebbüs, oto hırsızlığı, ruhsatsız tabanca bulundurmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Emek Mahallesi Çilem Caddesi'ndeki bir kahvehaneye yönelik düzenlenen silahlı saldırıda, İl Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu'nda görevli polis memuru Nedim Şimşek (40), kahvehane sahibi Muhsin Kaya (35) ile müşterilerden Faruk Kök , yaralanmıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement