Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir'de bir şahıs, trafik kontrol ekiplerince kendisine idari para cezası yazılınca yol ortasına yatarak durumu protesto etti.

18.09.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir şahıs, trafik kontrol ekiplerince kendisine idari para cezası yazılınca yol ortasına yatarak durumu protesto etti.

Edinilen bilgiye göre, İnönü- Bozüyük karayolunun 2'nci kilometresinde aracıyla seyir halindeki N.B.'ye, jandarma ekiplerince yol kontrolü sırasında takograf cihazı çalışmadığından dolayı 343 lira idari para cezası yazıldı. Bunu öğrenen sürücü, cezayı çok bularak gömleğini yırttı ve yol ortasında yatarak durumu protesto etti. Trafiği tehlikeye sokan sürücü ekiplerce sakinleştirilirken, şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

KAÇAK KAZI YAPAN 4 KİŞİ YAKALANDI

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de kaçak kazı yapıldığı tespit edilen 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beylikova ilçesi Gökçeayva köyünde bulunan Gökçeayva höyüğünde, V.C., A.Ş., M.K. ve F.Ş.'nin 2 kazma, 2 kürek, bir balyoz ve bir levye ile yaklaşık 1 metre derinliğinde kaçak kazı yaptıkları tespit edildi. Suç üstü yakalanan 4 şahıs, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement