Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir'de, Hava Kuvvetleri Bandosu, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına oratoryo düzenlendi.

20.03.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, Hava Kuvvetleri Bandosu, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına oratoryo düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hava Kuvvetleri Bandosu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde "Tarih Atatürk'ün Dediği Yerden Yazılır" oratoryosu düzenlendi.

Konsere Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Şanver, Hava Savunma Komutanı Korgeneral Nihat Kökmen, Hava Savunma Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ahmet Biçer ve askeri personel katıldı.

Dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan konserde Çanakkale Zaferi'nde yaşanan duygusal hikayelere de yer verildiği belirtildi.

Konser sonunda sanatseverler Hava Kuvvetleri Bandosu'nu ayakta alkışladığı kaydedildi.

Kentsel Dönüşüm Ofisi bilgilendirmeye devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" esnafı bilgilendirmeye devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Erenköy Mahallesi Yıldırım Caddesinde yer alan ofiste bölge esnafının, belediye yetkililerinden bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldığı ve isteklerini de yetkililere aktardığı bildirildi.

Mahallelerdeki alt yapı sorunu çözülüyor

Eskişehir'in Mahmudiye, Mihalıçcık ve Günyüzü ilçelerinde alt yapı sıkıntısı çözülüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, 3 ilçede toplam yaklaşık 50 kilometre kanalizasyon hattı için ihaleye çıkılıyor.

ESKİ Genel Müdürlüğü, 3 ilçedeki kanalizasyon ve 71 Evler Mahallesi'ndeki yağmur suyu hattı sorununu çözmek için ihaleye çıkacağı belirtildi.

İhalenin ESKİ Genel Müdürlüğü İhale Salonu'nda 21 Mart Pazartesi günü saat 10.00'da yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement