Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneğinin Genel Kurulu - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneğinin Genel Kurulu

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği'nin genel kurul toplantısına katıldı.

18.05.2016 17:25

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği'nin genel kurul toplantısına katıldı.

Tuna, kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentte yaşayan, imkanı ve gücü olan iş adamlarının özellikle sosyal sorumluluklar kapsamında bir şeyler yapmalarını ve katkıda bulunmalarını istedi.

Eskişehirspor'a destek kampanyasına, eğitimle ilgili çalışmalara, kültürel faaliyetlere ve Valilikçe yürütülen bir takım çalışmalara katkı verilmesini isteyen Tuna, şöyle konuştu:

"Böyle bir dönemde huzur ve güvenlik için yapılan katkılar ve çalışmalar da çok daha önemli. Her şey parayla olmuyor. Bir taraftan da toplumun önde gelen insanları olarak etkide bulunabildiğiniz her kesime basın aracılığıyla veya bulunduğunuz ortamlarda bir şekilde hep iyiye, güzele, birlik ve beraberliğe davet etmek, birleştirici olmak zorundayız. Sizler çalıştırıyor, üretim yapıyorsunuz, istihdama katkıda bulunuyorsunuz. Bu ülkenin maddi ve manevi gelişmesi için çalışmak lazım. Bizi biz yapan milli ve manevi değerleri de bir şekilde hem kendimize, etrafımıza ve çocuklarımıza bir şekilde öğretmemiz ve onlara bu bilinci kazandırmamız gerekiyor. Ayrıldığımız ve farklı olduğumuz tarafları bir kenara koyup, ortak noktalar bulup etrafında toplanıp, birleşip yolumuza birlikte devam etmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberlik mesajını hep birlikte vermek zorundayız."

Dernek Başkanı Necip Fazıl Şahin de şehrin huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Toplantının sonunda Vali Tuna, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin ve Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin, üstün gayret ve başarılarından dolayı "ayın polisi" seçilen Seyitgazi İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları Ali Karapınar, Fatih Güler ve Barış Ada'ya ödüllerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneğinin Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement