Eskişehir Kültür Sanat Derneği'nden İş Adamı Çatak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Kültür Sanat Derneği'nden İş Adamı Çatak'a Ziyaret

Eskişehir Kültür Sanat Derneği\'nden İş Adamı Çatak\'a Ziyaret

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve Yönetim Kurulu üyesi sanatçılar, il merkezinde bulunan iş adamı Göral Çatak’ı ziyaret etti.

06.09.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve Yönetim Kurulu üyesi sanatçılar, il merkezinde bulunan iş adamı Göral Çatak'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında önümüzdeki günlerde kültür ve sanat dalında Eskişehir'de düzenlenecek etkinlikler üzerinde duruldu.

ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Göral Çatak'ın, derneklerinin fahri üyesi olan şair ve yazar olduğunu söyledi. Durusu, "Derneğimize ve Eskişehir kültürüne sayısız maddi ve manevi faydası oldu. Göral Çatak'ın derneğimize ve Eskişehir kültür ve sanatına sayısız faydası olduğundan kendisini onurlandırmak istedik ve iş yerine gittik. Törenle Göral Çatak'a 'Teşekkür Ödülü' verdik" dedi.

Göral Çatak ise, "ESKÜDER'in beni ve iş yerimi ziyaret etmesinden memnunluk duydum. ESKÜDER, Eskişehir kültür ve sanatına sanatçıları ile birlikte yaptığı etkinliklerle faydası olan sosyal ve kültürel içerikli bir dernektir" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Kültür Sanat Derneği'nden İş Adamı Çatak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement