Eskişehirli Şair Vildan Çalışkan Kılıçer İçin 'İmza Günü' ve 'Şiir Dinletisi' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Eskişehirli Şair Vildan Çalışkan Kılıçer İçin 'İmza Günü' ve 'Şiir Dinletisi' Etkinliği

Eskişehirli Şair Vildan Çalışkan Kılıçer İçin \'İmza Günü\' ve \'Şiir Dinletisi\' Etkinliği

Eskişehirli şair Vildan Çalışkan Kılıçer’in ilk şiir kitabı 'Can Çiçeği’nin yayınlanması nedeniyle; Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) tarafından düzenlenen ‘İmza Günü' ve 'Şiir Dinletisi' etkinliğine davetliler yoğun ilgi gösterdi.

03.06.2014 11:50

Eskişehirli şair Vildan Çalışkan Kılıçer'in ilk şiir kitabı 'Can Çiçeği'nin yayınlanması nedeniyle; Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) tarafından düzenlenen 'İmza Günü' ve 'Şiir Dinletisi' etkinliğine davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve edebiyatcı-yazar Mehmet Sadık Bozkurt'un sunduğu etkinliğe, Kılıçer'in şair dostları katkı sağlayıp destek verdiler. Programa katılan şairler, Kılıçer'in şiirlerinden örnekler okudular. Şair Kılıçer, oğlu Melih için yazdığı 'Can Çiceği' adlı şiir, bizzat oğlu Melih tarafından okununca büyük bir beğeni topladı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Halil Buttanrı, Prof. Dr. Müzetten Buttanrı, Prof. Dr. Tamilla Abbashanlı Aliyeva, edebiyat eleştirmeni Necmettin Koç, şair Muharrem Kubat, Esab Başkanı şair Ahmet Urfalı; Şair Vildan Çalışkan Kılıçer'in şiirlerini edebi yönden değerlendirdiler.

Şair Vildan Çalışkan Kılıçer ise yaptığı teşekkür konuşmasında; "Etkinlikte emeği geçen herkese, dostlarıma, aileme sonsuz, saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.

Daha sonra şair Vildan Çalışkan Kılıçer, 'Can Çiceği' adlı şiir kitabını imzalayarak okuyucularına verdi. Prof. Dr. Tamilla Aliyeva, Azerbaycan'dan getirdiği ödülü, şair Vildan Çalışkan Kılıçer'e düzenlenen törenle verdi. Törende, 'Emirdağ Topakevi' ödülünü de; ESAB Başkan Yardımcısı Elif Bağcı, Şair Vildan Çalışkan Kılıçer'e törenle verdi. Şiir ve imza etkinliği, verilen kokteylle ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehirli Şair Vildan Çalışkan Kılıçer İçin 'İmza Günü' ve 'Şiir Dinletisi' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement