Eskişehirspor Başkanı Ünal: "Polislere Suç Duyurusunda Bulunduk" - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Başkanı Ünal: "Polislere Suç Duyurusunda Bulunduk"

Eskişehirspor Başkanı Ünal: "Polislere Suç Duyurusunda Bulunduk"

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Eskişehirspor'un Başkanı Halil Ünal, pazar günü İzmir'de oynadıkları Göztepe maçının sonunda çıkan olaylan nedeniyle polisler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

24.10.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Eskişehirspor'un Başkanı Halil Ünal, pazar günü İzmir'de oynadıkları Göztepe maçının sonunda çıkan olaylan nedeniyle polisler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Başkanı Halil Ünal, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) olaylı maç hakkında bir açıklama yaptı. Karşılaşmanın 90+2'nci dakikasında yaşanan olaylar sırasında Göztepe taraftarı sahaya indiği için sahadan çekildiklerini vurgulayan Başkan Halil Ünal, şunları söyledi:

"Yaşanan olaylar hiç de hoş değil. Göztepe taraftarının sahaya inerek tünelin üzerine çıkması üzerine takım tünele girdi. Tünelde oyuncularımız polisin coplu müdahalesi ile karşı karşıya kalmıştır. Takımımız oradan bir daha çıkamamıştır. Yaşanan olaylarla ilgili ben ve oyuncularım İzmir savcılığına giderek polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk. Biz oraya top oynamaya gitmiştik savaşa değil. Biz tünele güvenli olacağını düşündüğümüz için girmiştik."

Başkan Halil Ünal, son olarak maçın hakemi Serkan Tokat'ın müsabakının önüne geçtiğini de söyledi. - Eskişehirspor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Başkanı Ünal: 'Polislere Suç Duyurusunda Bulunduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement