Eskişehirspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor-Beşiktaş Maçından Notlar

Taraftarları karşıladı beşiktaş kafilesi, maçtan bir gün önce uçakla geldiği Eskişehir'de geceyi Atatürk Bulvarı'nda yeni hizmete açılan Turunç Otel'de geçirdi.

22.02.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taraftarları karşıladı

beşiktaş kafilesi, maçtan bir gün önce uçakla geldiği Eskişehir'de geceyi Atatürk Bulvarı'nda yeni hizmete açılan Turunç Otel'de geçirdi. Siyah beyazlı futbolcuları, taraftarları 'Şampiyon Beşiktaş' tezahüratları ile karşıladı.

1.5 SAAT ÖNCE STADA GİRDİLER

Maçtan bir buçuk saat önce Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekip otelden otobüsle ayrılarak polis eskortu eşliğinde karşılaşmanın oynanacağı Eskişehir Atatürk Stadyumu'na getirildi.

SEYİRCİLER ARANARAK TRİBÜNLERE ALINDI

Maç nedeniyle stadyum çevresinde polisler geniş güvenlik önlemi aldı. Stat çevresinde seyyar satıcılar bulundurulmadı. Stada girenler tek tek aranarak içeriye alındı. Madeni para, çakmak ve pet şişelerin stada girilmesine izin verilmedi.

TARAFTARLAR MAÇA İLGİ GÖSTERDİ

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile ligin alt sıralarında kurtulmaya çalışan Eskişehirspor'un karşılaştığı. Atatürk Stadyumu'ndaki maça her iki takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Beşiktaşlı taraftarlar için ayrılan 800 kişilik misafir tribün tamamen doldu. Açık tribündeki yerini alan Bando Es Es orkestra grubu da Eskişehirspor marşları çalarak taraftarları coşturdu.

ÖZGECAN İÇİNS PANKART

Eskişehirporlu taraftarar tribünlerde Mersin'de öldürülen üniverite öğrencisi Özgecan ile ilgili pankartlar açarken Beşiktaş taraftararı da "Özgecan'ın katili idam edilsin" diye slogan attı.

DEMBA BA ISINIRKEN SAKATLANDI

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç'in ilk 11'e aldığı yıldız futbolcusu Demba Ba, karşılaşma öncesi ısınma hareketlerinde sakatlanınca yerine Mustafa Pektemek ilk 11'de sahaya çıktı. Demba Ba ise maçı tribünde izledi.

KALEYİ CENK KORUDU

Beşiktaş kalesini ise dün doğum gününü kutlayan Cenk Gönen korudu.

BİLİC VE SKİBBE BİRBİRİNE BAŞARI DİLEDİ

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş teknik direktörü Bilic ve Eskişehirspor tekhnik direktörü Sikibbe birbirlerine başarı diledi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement