Esogü Rektöre Prof. Dr. Hasan Gönen, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Esogü Rektöre Prof. Dr. Hasan Gönen, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Esogü Rektöre Prof. Dr. Hasan Gönen, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Polis Teşkilatının kuruluşunun 169’uncu yıl dönümünü kutladı.

09.04.2014 17:20

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Polis Teşkilatının kuruluşunun 169'uncu yıl dönümünü kutladı.

Prof. Dr. Gönen, yayınladığı mesajda; halkın huzur ve güvenliğini temin etmenin çabası ve gayretiyle gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın saygınlığından hiçbir şey kaybetmeden 169. kuruluş yılını kutlamanın haklı gururunu yaşadığını söyledi. Asayiş ve emniyetin korunması için suç işlenmesini önlemek, organize suçları takip etmek ve suçluları yakalayarak adalete teslim etmek gibi çok önemli görevleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Gönen, "Her geçen gün daha yüksek eğitim ve becerilerle donatılmış insan kaynağıyla yerine getiren ve Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümlerini kutluyor, tüm mensuplarına üstlendikleri bu zor ve yorucu görevde başarılar dileyip, görevleri uğruna şehit düşmüş emniyet mensuplarını bir kez daha rahmetle anıyorum" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Rektöre Prof. Dr. Hasan Gönen, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement