Espiye Yedideğirmenler Tabiat Parkı Fotomaratonu" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Espiye Yedideğirmenler Tabiat Parkı Fotomaratonu" Sergisi Açıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Giresun Şube Müdürlüğü ile Giresun Gezgin Fotoğrafcılar Derneği (GEZFOD) işbirliğiyle düzenlenen "Espiye Yedideğirmenler Tabiat Parkı Fotomaratonu"nda ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan sergi törenle açıldı.

22.06.2015 17:12

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Giresun Şube Müdürlüğü ile Giresun Gezgin Fotoğrafcılar Derneği (GEZFOD) işbirliğiyle düzenlenen "Espiye Yedideğirmenler Tabiat Parkı Fotomaratonu"nda ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflardan oluşan sergi törenle açıldı.

Can Akengin Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan GEZFOD Başkanı Kezban Bektaş, düzenlenen fotomaraton yarışmasına Türkiye genelinden 120 fotoğrafçının katıldığını söyledi.

Bektaş, sergide 76 fotoğrafın sergilenmeye değer bulunduğunu aktardı.

Vali Hasan Karahan ise yarışmanın yörenin tanıtılmasına katkı sağlayacağını belirterek, "Güzel bir coğrafyamız var. Ama çoğumuz tanımıyoruz, bilmiyoruz. Bu tür  faaliyetler bize içinde yaşadığımız coğrafyanın imkanlarını, hazinelerini sunuyor.  Emeği geçenleri kutluyoruz. Giresun'umuzun turizm konusunda iddialı olduğunu söylüyoruz ama bu iddiamızın dayanakları işte bunlar. Bu şekilde bu sergi vesilesiyle de  siz değerli kamuoyuna sunmuş oluyoruz. Teşekkür ediyor ve herkesi yöreyi görmeye bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Giresun Valisi Hasan Karahan, serginin açılını yaptı, daha sonra sergiyi gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Espiye Yedideğirmenler Tabiat Parkı Fotomaratonu' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement