Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yılmaz Nakliyecilerle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yılmaz Nakliyecilerle Bayramlaştı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, Kütahya'nın Emet ilçesindeki nakliyecilerle bayramlaştı.

27.10.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, Kütahya'nın Emet ilçesindeki nakliyecilerle bayramlaştı.

Nakliyeciler Kooperatifi ziyaretinde nakliyecilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, 1958'den beri Emet ve Hisarcıklı nakliyecilerin kendilerine her zaman yardımcı olduklarını ve karşılıklı anlayış içinde işlerini sürdürdüklerini söyledi.

Daha önce bölgede nakliyecilere yönelik 1 milyon ton dekapaj işleri olduğunu ve bu rakamı 25 milyon tona çıkardıklarını belirten Yılmaz şunları söyledi:

"İlerleyen zamanlarda bu rakam, 25 milyon tona çıkacak. Kırka, Bigadiç ve Emet ilçelerimizde geçen yıla göre üretimimizi, 10 kat daha artırmış bulunmaktayız. Bunun anlamı bizimle beraber Bidadiç'in,Kırka'nın ve Emet'in de hızla büyüdüğüdür. Bu başarıda üreticisinden, taşıyıcısına kadar her kesimin katkısı vardır. Emet Bor İşletmesi'nin kapasitesi artık daha da büyüyecektir. Mevcut Borik Asit Fabrikamızdaki 2 üniteden yıllık, 500 bin ton Borik Asit ürünü elde etmekteyiz. Emet'e bir müjde daha vermek istiyorum. Mevcut fabrikamıza ek olarak 600 milyon liralık yeni yatırım projemiz Resmi Gazete'de yayınlanarak, resmiyet kazandı. Bu yeni yatırımımızla beraber üretimimiz, 1 milyon 500 bin tona çıkacak."

Muhabir: Abdulkadir Ekmekçioğlu/ Hadi Şengül

Yayıncı: Ömer Erim Baştimar - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yılmaz Nakliyecilerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement