Etiler Polis Okulu Arsasının Havadan Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Etiler Polis Okulu Arsasının Havadan Görüntüleri

Etiler Polis Okulu Arsasının Havadan Görüntüleri

Bakanlar Kurulu kararı ile kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nun arazisi DHA tarafından havadan görüntülendi.

10.10.2014 16:17

Bakanlar Kurulu kararı ile kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nun arazisi DHA tarafından havadan görüntülendi. 32 bin metrekarelik arsa içinde bulunan okul arazisi binaları, spor sahaları ile şu an terk edilmiş bir görünüm içinde yer alıyor.

Etiler Polis Yüksek Okulu dün Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile resmen kapatıldı. Okulun Etiler'in göbeğinde bulunan 32 bin metrekarelik arazisinin ne olacağı ise şu an tartışma konusu. Havadan okul arazisi üzerinde yaptığımız çekimlerde büyük bir bina, geniş bir spor bahçesi, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan okulun şu an terk edilmiş olarak beklediği görüldü. Dersliklerin bulunduğu bina bölümünün çatısında ise bazı hasarlar var.

İmar planında 100 bin metrekare inşaat izni verilerek yüksekliğin serbest bırakıldığı belirtilen arsa üzerine yapılacak yeni binaları beklerken arsa üzerinde yaptığımız çekimler müthiş manzarayı ortaya çıkardı. 100 metre ile 150 metre arasındaki yüksekliklerinden yaptığımız çekimlerde arsanın Akmerkez'e bakan tarafından boğazın bir bölümünü görülürken, Levent tarafına doğru bakıldığında ise İstanbul'un büyük bölümünü görmek mümkün. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Etiler Polis Okulu Arsasının Havadan Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement