Etkinliklerin Adresi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi - Son Dakika
Yerel

Etkinliklerin Adresi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi

Etkinliklerin Adresi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi

Açıldığı günden bugüne Mamak’ta sosyal ve kültürel faaliyetlerin odağı haline gelen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde 2015 yılı oldukça hareketli geçti.

04.10.2015 10:56

Açıldığı günden bugüne Mamak'ta sosyal ve kültürel faaliyetlerin odağı haline gelen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde 2015 yılı oldukça hareketli geçti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi, konferans, eğitim semineri ve tiyatro gösterileri başta olmak üzere 100'e yakın etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bin kişi kapasiteli kongre merkezi Kadınlar Günü, okulların yıl sonu gösterileri ve yarışmaları, tiyatro, söyleşi, eğitim semineri ve konferans gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere verdikleri önemi belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kongre merkezimizde böyle aktif olarak etkinlikler düzenlenmesi, halkımızın da bu etkinliklere katılarak destek vermesi bize ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor. Etkinliklerimiz artarak devam edecek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etkinliklerin Adresi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement