Etso Başkanı Zıpkınkurt'tan Kurtuluş Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Etso Başkanı Zıpkınkurt'tan Kurtuluş Günü Mesajı

Etso Başkanı Zıpkınkurt\'tan Kurtuluş Günü Mesajı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

25.11.2015 15:52

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

25 Kasım Kurtuluş Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Zıpkınkurt, Türkiye'nin bağımsızlık ve milli egemenliği için verdiği büyük savaşın, bütün milletlere örnek olacak nitelikte olduğunu belirtti. "Edirne'nin kurtuluşu amacıyla verilen mücadele de bunun bir parçasıdır" diyen Zıpkınkurt mesajında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milleti'nin bağımsızlığına kavuşması adına başlattığı kurtuluş mücadelesinin en önemli kalesi olan Edirne'de yaşayan bizler, 93 yıl önce verilen zorlu mücadelenin bilincindeyiz. Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladığımız bu coşkulu günde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etso Başkanı Zıpkınkurt'tan Kurtuluş Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement