Euro League 3 Cup'ın İlk Davetiyesi Vali Cebiroğlu'na - Son Dakika
Spor

Euro League 3 Cup'ın İlk Davetiyesi Vali Cebiroğlu'na

Euro League 3 Cup\'ın İlk Davetiyesi Vali Cebiroğlu\'na

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün 13-15 Mart 2015 tarihleri arasında ev sahipliğinde yapılacak Euro League 3 Cup için geri sayım başlarken, kulüp başkanı Alpaslan Erkoç ilk davetiyeyi Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’na verdi.

04.03.2015 14:38

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün 13-15 Mart 2015 tarihleri arasında ev sahipliğinde yapılacak Euro League 3 Cup için geri sayım başlarken, kulüp başkanı Alpaslan Erkoç ilk davetiyeyi Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na verdi.

Yalova Valiliği'nde düzenlenen toplantıda, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, antrenörü Murat Saltan ve oyuncuların yanı sıra 30 turnuva gönüllüsü yer aldı. Euro League 3 Cup Yalova ayağında Yunanistan'dan G.S. Dodekanios, İngiltere'den London Titans, İspanya'dan Club Bilbao BSR ve Litvanya'dan RSK Kaunas takımları mücadele edecek.

Turnuva için ilk davetiyeyi ise Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na takdim etti. Euro League 3 Cup turnuvasını yakından takip edeceğini belirten Vali Cebiroğlu, "Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün her zaman yanında ve destekçisi olacağım. Yalova'nın üstlendiği bu önemli organizasyonda takımımızı tribünden sonuna kadar destekleyeceğim" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Euro League 3 Cup'ın İlk Davetiyesi Vali Cebiroğlu'na - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement