Ev Basanda Basılan da Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ev Basanda Basılan da Tutuklandı

İzmir’in Buca ilçesinde, iddiaya göre kendini polis olarak tanıtan iki şahıs, bir evi basıp aradıkları esrarı bulamayınca evdeki üç kişiyi gasp etti.

29.09.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde, iddiaya göre kendini polis olarak tanıtan iki şahıs, bir evi basıp aradıkları esrarı bulamayınca evdeki üç kişiyi gasp etti. Yan balkona 5 Kilo 780 gram esrar attığı tespit edilen evdeki üç şahıs yalandı. Evi bastığı ileri sürülen ve polis ekiplerince yakalanan bir kişi ve evde uyuşturucu madde bulunduran 3 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz Salı günü saat 03.00 sıralarında, bir özel hastanenin çevresinde sürekli dolaşan bir aracın ihbarını alan polis ekipleri, bölgede çalışma başlattı. Bu sırada ekip otosunu fark ederek panik halinde taksiye binmek isteyen İ. E. isimli şahıs, polis tarafından durdurularak yapılan üst aramasında bir adet silah ile bu silaha ait şarjör ve 7 adet mermi ile bir adet polis telsizi ele geçirildi.

Aynı gece saat 04.00 sıralarında silahlı şahsın yakalandığı adrese yakın bir adreste, gasp edilerek evin kapısının üstlerine kilitlendiğini bildiren M.K., S.D. ve M.K. isimli şahıslar durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirdi. Polis eve gittiğinde kilitli kapı açılarak şahıslarla yapılan görüşmede; Diyarbakır'dan yeni geldiklerini, gece 03.00 saatlerinde kapıya gelen bir şahsın 'aç aç' diyerek bağırdıktan sonra kapıyı açtıklarını ve elinde bir adet silah ve bir adet telsiz bulunan bir şahsın içeriye girdiğini, 'yat yat' diyerek kendilerini yere yatırdığını söylediler. İçeriye giren ikinci şahsın kendilerini 'mal nerede' diyerek tehdit ettiğini belirttiler. Eve gelenlerin ceplerindeki paraları ve masa üzerindeki iki araba anahtarını aldıklarını, evin her tarafını aradıklarını ve şahısların kapıyı üzerlerine kilitlediklerini bildirdiler.

YAN BALKONA ESRARI ATMIŞLAR

Öte yandan polis ekiplerinin ev etrafında yaptığı çalışma sırasında, çevreden geçen bir şahıs, evdeki şahıslardan birinin yan apartmanın balkonuna bir şeyler attığını gördüğünü söylemesi üzerine, polis aynı kattaki yan balkonda yapılan aramada 5 kilo 780 gram esrar maddesi ele geçirdi. M.K., S.D. ve M.S. isimli şahıslar, Buca Polis Merkezi Amirliğine getirilirken evlerine gelip kendilerini gasp eden şahıslardan biri olan İ.E. isimli şahsı teşhis etti.

BASAN DA BASILAN DA TUTUKLANDI

Haklarında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti suçundan yasal işlem başlatılan M.K., S.D. ve M.K. isimli şahıslar ile hakkında Yağma suçundan yasal işlem başlatılan İ.E. isimli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ayrıca polis ekipleri, evi bastığı ileri sürülen ikinci şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ev Basanda Basılan da Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement