Evcilmen. Kılıçdaroğlu'nun Amcasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Evcilmen. Kılıçdaroğlu'nun Amcasını Ziyaret Etti

Evcilmen. Kılıçdaroğlu\'nun Amcasını Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun amcası olan Arslan Karabulut’u 14 gündür yattığı hastanede ziyaret etti.

28.03.2014 14:54

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun amcası olan Arslan Karabulut'u 14 gündür yattığı hastanede ziyaret etti.

Özel Olimpos Hastanesi'nde kalp, akciğer yetmezliği ve Koah hastalığı nedeniyle 14 gündür tedavi gören 75 yaşındaki Arslan Karabulut, Başkan Evcilmen'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Karabulut, "Başkanım seni çok seviyoruz. İnşallah bir daha kazanırsın. Kaç oyum varsa hepsi senin. Tüm gücümüzle çalışacağız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Arslan Karabulut ve oğlu Bülent Uğur Karabulut'a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Evcilmen, "Arslan amcayı çok eskiden beri tanıyorum. Her zaman kendisiyle bir ağabeyim olarak özel sohbetler yaptım. Siyasi birikimlerinden faydalandım. Sık sık evine gider orada da sohbet ederim. İnşallah sağlığına kavuşur yine bıraktığımız yerden devam ederiz. Tek dileğim Arslan amcanın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evcilmen. Kılıçdaroğlu'nun Amcasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement