Evi yanan Demrelli ailesine yardım desteği - Son Dakika
Güncel

Evi yanan Demrelli ailesine yardım desteği

Evi yanan Demrelli ailesine yardım desteği

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında evleri kül olan Demrelli ailesine sahip çıktı. Ekipler, eve badana boya yaptı.

21.03.2016 09:10  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evin tüm eşyaları yenilendi. Yangından sonra evlerinin yeni halini gören Demrelli ailesinin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Emek Mahallesi 7297 sokakta tek katlı evde ikamet eden Eray Demrelli (34) eşi Deniz Demrelli (34) ve 8 yaşındaki zihinsel engelli çocukları sobadan çıktığı öğrenilen yangından yara almadan kurtulurken, evdeki tüm eşyaları yangında kül oldu. Olayın hemen ardından aileye yardım elini uzatan Bayraklı Belediyesi, tüm eşyaları yanan ve hasar gören evin badana ve boyasını yaptı. Beyaz eşyadan koltuk takımına kadar tüm eşyalarını yeniledi. Ekipler, aileye yakacak, temel ihtiyaçlarını karşılayacak gıda yardımı ve maddi yardımda bulundu.

DURUMUM YOKTU, BELEDİYE İMDADIMIZA YETİŞTİ

Yangında evi zarar gören Eray Demrelli kendileriyle yakından ilgilenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür ederek. "Yaşadığımız yangının ardından belediyeyi aradık. Eve gelen ekipler aynı gün içerisinde önce evimizin temizliğini ardından tamirat ve boya işlerini yaptı. Eşyalarımızın hepsi yenilendi. Asgari ücrette çalışan biriyim. Bu hasarı karşılayacak durumum yoktu. Belediyenin böyle bir günde yanımızda olması bizi çok mutlu etti" dedi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Vatandaşların iyi gününde ve kötü gününde her zaman yanında olduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın hep yanında olduk. Bayraklı'da yaşayanlar başlarına kötü bir şey geldiğinde, 'Belediye yardımımıza koşar' diyebiliyor. Onların belediyeyi yanlarında hissetmeleri bize mutluluk veriyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evi yanan Demrelli ailesine yardım desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement