Evi Yanan Yaşlı Kadına Prefabrik Ev - Son Dakika
Güncel

Evi Yanan Yaşlı Kadına Prefabrik Ev

Evi Yanan Yaşlı Kadına Prefabrik Ev

Afyonkarahisar'da 2 yıl önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen 83 yaşındaki Zehra Akkuş'a, prefabrik ev hediye edildi.

19.08.2015 12:57  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da 2 yıl önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen 83 yaşındaki Zehra Akkuş'a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SDYV) tarafından prefabrik ev hediye edildi.

Sarık Köyü'nde oturan Zehra Akkuş'un evi 2 yıl önce çıkan yangında kullanılamayacak hale geldi. Yakınlarının desteğiyle ayakta duran Akkuş için Afyonkarahisar SDYV tarafından yaptırılan 60 metrekarelik ev tamamlandı.

Sarık Köyü'nde Vali Hakan Yusuf Güner'in katıldığı programda evinin anahtarını alan Akkuş, evi yandıktan sonra çok zor durumda kaldığını yeni evini görünce çok mutlu olduğunu belirtti. Afyonkarahisar SDYV Müdürü Yaman Şenol vakıf olarak 20 bin 556 kişiye yardım ulaştırdıklarını, 1117 kişiye düzenli olarak yardım yaptıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından evin kurdelesi Vali Güner ve Zehra Akkuş tarafından kesildi. Protokol üyeleri ve köylüler evi gezerek Zehra Akkuş'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Yaşlı Kadına Prefabrik Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement