Evi Yanan Yaşlı Kadına Valilik El Uzattı - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Yaşlı Kadına Valilik El Uzattı

Evi Yanan Yaşlı Kadına Valilik El Uzattı

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Sarık Köyündeki Zehra Akkuş ve ailesinin barınma ihtiyacını karşılamak için yaptırılan prefabrik ev, Vali Hakan Yusuf Güner’in katıldığı programla teslim etti.

19.08.2015 13:56

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Sarık Köyündeki Zehra Akkuş ve ailesinin barınma ihtiyacını karşılamak için yaptırılan prefabrik ev, Vali Hakan Yusuf Güner'in katıldığı programla teslim etti.

Yangında evini kaybeden Zehra Kuş için yaptırılan 60 metrekarelik evin teslim törenine, Vali Hakan Yusuf Güner, SYDV Müdürü Yaman Şenol, Beşir Derneği Afyonkarahisar il Temsilcisi Şaban Korkmaz ve köy halkı katıldı. Yaptığı konuşmada, kendisinin halkın valisi olduğunu belirten Vali Güner, "Sarık köyü fasulyesi ile teresi ile rokasıyla Afyonkarahisar'ı besleyen Afyonkarahisar'a hizmet eden Afyonkarahisar'a tarımsal ürünlerini sunan önemli bir köyümüzdür. Sarık köyünü ve annelerimizi tebrik ediyorum. Bizler devletin valisiyiz, ama hem halkın, hem de Sarık köylülerinin de valisiyiz. Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu samimi olarak ifade ediyorum. Özellikle çocuklarımızla hemhal olmaktan bu köyde genç nüfusun müjdecisi olan çocukları burada görmekten ayrıca mutlu oldum. İnşallah bu çocuklarda geleceğin çiftçileri, geleceğin iş adamları, geleceğin tarımcıları olarak hem Afyonkarahisar'a hem de köye hizmet edecekler. Bizler valilik olarak, devlet olarak halkımızın yanındayız. Bu çerçevede köylülerimizin hepsine hiçbirini birbirinden ayırt etmeden destek olmaya devam ediyoruz. Sarık köyünde de köy modeline uygun olan ve bahçesinde ahırı olan bir ev yapmayı arzu ederdik. Ama hızlı ve seri olması, fiyatının da uygun olması açısından arkadaşlarımız bu ev modelini seçmişler. Ahırı da artık köyün desteği ile inşallah ilerleyen zamanda yaparız. Ben Zehra kardeşimize bu 60 metre karelik bu mütevazi mekanda sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyorum.

Tören kurdele kesimi, prefabrik evin anahtarının Zehra Akkuşa teslimi ve evin gezilmesi ile sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Yaşlı Kadına Valilik El Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement