Evin Leblebicioğlu Ortaokulu Yılsonu Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Evin Leblebicioğlu Ortaokulu Yılsonu Sergisi Açtı

Evin Leblebicioğlu Ortaokulu Yılsonu Sergisi Açtı

Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Ortaokulu, Teknoloji Tasarım, Resim ve Spor etkinliklerinden oluşan yılsonu sergisini açtı.

06.06.2013 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Ortaokulu, Teknoloji Tasarım, Resim ve Spor etkinliklerinden oluşan yılsonu sergisini açtı.

Açılışını Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'nun yaptığı sergiyi, diğer okulların yöneticileri de gezdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu ile misafirler sergi alanlarını gezdiler. Küçük mucitlerin projelerini hayranlıkla inceleyip, öğrencilerden bilgi aldılar. Okul Müdürü Ayhan Kuran, "Okulumuzun Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri Güler Şahin, Füsun Karlıdağ, Resim öğretmeni Hatice Özbalak ve Beden Eğitimi öğretmenleri Atalay Akbay, Atilla Küçük ve Erol Hindistan, kendi branşlarında yıl boyu çalışmalarını sergilediler. Öğretmen ve öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından ötürü kutluyorum. Okulumuz sporcuları son yapılan ve Karşıyaka Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 28. Torunlar Atletizm Yarışları'nda kız ve erkeklerde İzmir 1.'si oldu. Yıl içinde yapılan yarışlarda da toplam 11 kupa, 93 madalya ve 1 de plaket kazandılar. Öğrencilerimizin yıl içinde yaptıkları resim ve Teknoloji Tasarım projelerinin sergilenmesinden mutluluk duyuyorum" dedi.

Okulun hazırladığı tavuklu pilav ve ayranın misafir ve öğrencilere dağıtılması ile etkinlik sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evin Leblebicioğlu Ortaokulu Yılsonu Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement