Evinde Ölü Bulunan Esra Öğretmenin Yakınları Şokta - Son Dakika
Güncel

Evinde Ölü Bulunan Esra Öğretmenin Yakınları Şokta

Evinde Ölü Bulunan Esra Öğretmenin Yakınları Şokta

İstanbul Fatih'te geçen 18 Kasım'da evinde ölü bulunan müzik öğretmeni 26 yaşındaki Esra İflazi'nin cenazesi, küçük yaşta kaybettiği annesinin mezarına defnedildi.

20.11.2014 13:32  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih'teki evinde ölü bulunan müzik öğretmeni 26 yaşındaki Esra İflazi'nin ölümü, yakınlarını şoke etti. Mezarı başında toplanan yakınlarından Levent Hoşadam, "Neşeli bir kızdı. İnanamıyoruz ölümüne, nasıl olduğunu anlamadık. Biz de şok halindeyiz" dedi.

Geçen 18 Kasım'da, evinde ölü bulunan Esra İflazi'nin cenazesi, dün Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde yaşayan ablası Ebru Hoşadam'ın evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından İflazi'nin cenazesi Hatay Büyükşehir Arsuz Mezarlığı'na götürüldü.

ANNESİNİN MEZARINA DEFNEDİLDİ

Burada Esra öğretmenin cenazesi, yakınları tarafından annesi Aliye İflazi'nin yanına defnedilmek istendi. Mezarlıkta yer olmaması üzerine yakınları, öğretmen Esra'nın cenazesini küçük yaşta trafik kazasında kaybettiği annesinin mezarını açtırdı. Esra İflazi, annesi Aliye'nin üzerine defnedildi.

"İNANAMIYORUZ ÖLÜMÜNE"

Genç yaşta hayatını kaybeden öğretmen Esra'nın yakınları bugün mezarı başında toplandı. Dua edip ağıtlar yakan yakınlarından Levent Hoşadam, baldızı Esra'nın çok neşeli biri olduğunu ve ölümünün kendilerini şoke ettiğini söyledi. Geride 'Hayata tutunmaya çok çalıştım ama olmadı. Piyanomu kardeşime bırakıyorum' yazılı bir not bırakan Esra İflazi'nin ölümün nedeninin soruşturma sonunda ortaya çıkacağını belirten Hoşadam, "Olay zaten adliyede. Bizim istediğimiz, Çankaya Adliyesi'nin soruşturmayı hızlandırması. Sosyal medyada her yerde çıkıyor, neşeli bir kızdı. İnanamıyoruz ölümüne, nasıl olduğunu anlamadık. Biz de şok halindeyiz. Bakalım zaman ne gösterecek" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinde Ölü Bulunan Esra Öğretmenin Yakınları Şokta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bayburtlu: Allah rahmet eylesin 46 2 Yanıtla
  • aa: ALLAH RAHMET EYLESİN NE DİYELİM 9 0 Yanıtla
  • SYUZİPETROSYAN: bu turkiede gençler nie bu kadara duygusal ve niçin ole hayat değerli gurmiorlar, o kadar güzel o kadar başarlı ne bilim , ben çok uzuldum , HAYATTAN DEĞERLİ HİÇ BİRŞEY YOK ARKADAŞLAR , HER AN DEĞERLİ HER SANİE HER DAKKA , DEĞERLENDIRIN NE OLUR , ALLAH İNTHAR KABUL ETMİOR 2 0 Yanıtla
  • meryem can: canım hocammmmmmmmmmm niye bizi bırakıp gittiniz biz sizi çooooooooook seviyoruz herkes öldü diyo ama melekler ölmezzzzzzzzzz !!!!!!!!!!! :( 1 0 Yanıtla

Advertisement