Evinin Alt Katına Tesis Kurup, Keçi Boynuzu Kreması Üretti - Son Dakika
Güncel

Evinin Alt Katına Tesis Kurup, Keçi Boynuzu Kreması Üretti

Evinin Alt Katına Tesis Kurup, Keçi Boynuzu Kreması Üretti

Akçakoca'da yaşayan Hüseyin Tatar, iki yıl sürdürdüğü çalışmaların ardından, evinin alt katına 250 metrekarelik tesis kurarak keçi boynuzu kreması üretti.

12.05.2015 15:19  Güncelleme: 15:41

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde yaşayan 50 yaşındaki Hüseyin Tatar, iki yıl sürdürdüğü çalışmaların ardından, evinin alt katına 250 metrekarelik tesis kurarak keçi boynuzu kreması üretti.

Akçakoca'ya bağlı Boğaziçi Beldesi'nde yaşayan Hüseyin Tatar, ortaokulda eğitimini bırakarak pazarlarda yumurta satmaya başladı. Küçük yaşta ticaret hayatına atılan Tatar, yıllarca esnaflık yaptı. Yeni bir ürün ortaya çıkarmak isteyen Tatar, keçi boynuzundan krema üretmek için çalışma başlattı. Keçi boynuzundan doğal ve katkısız krema üretmek isteyen Tatar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (KOSGEB) aldığı krediyle evinin alt katına 250 metrekarelik üretim tesisi kurdu.

Yanında sadece bir kişi çalıştıran Tatar'ın, günde bir ton üretim kapasitesine sahip tesiste ürettiği ürünler 'Zazel'la' markasıyla raflardaki yerini aldı.

İki yıl süren Ar-Ge çalışmalarının ardından keçi boynuzu kreması ürettiğini belirten Hüseyin Tatar, "Kendiliğinden yetişen mineral ve vitamin deposu, afrodizyak etki yaratan keçi boynuzu kreması şeker hastalarının da rahatlıkla tüketeceği bir ürün. Isıl işlem görmemiş çocukların rahatlıkla yiyeceği doğal krema ürettik. Keçi boynuzu kreması kalıcı beslenme ve destekleme özelliğine sahiptir. Vücut sağlığınızı bir çok vitamin içeriğiyle destekleyicidir. Türkiye ve dünya pazarında keçi boynuzu kremasıyla yer almak istiyorum. Bir yıl önce seri üretime başladım. Ürünlerimi yurt dışına ihraç etmek için de görüşmelerim devam ediyor. Şu an evimin alt katındaki tesiste üretimlerimizi sürdürüyoruz" dedi. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinin Alt Katına Tesis Kurup, Keçi Boynuzu Kreması Üretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • suleyman: Bizimkiler evinin altına ya bakkal acar yada fırın bu adamcağız duzceli değil bence. 1 0 Yanıtla

Advertisement