Evliya Çelebi Hastanesine Onkoloji Uzmanı Atandı - Son Dakika
Yerel

Evliya Çelebi Hastanesine Onkoloji Uzmanı Atandı

Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Birimine, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Burcu Yapar Taşköylü atandı.

24.10.2014 17:57  Güncelleme: 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Birimi'ne, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Burcu Yapar Taşköylü atandı.

Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekretreri Mitahat Ekici, yaptığı açıklamada, Kütahya'da ilçeler de dahil onkoloji birimi olarak Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin görevi üstlendiğini bildirdi.

Hastanede birinci seviyede Kanser Tedavi Merkezi'nin bulunduğunu belirten Ekici, şunları kaydetti:

"Hedefimiz bu hastanemizi bir üst seviyeye çıkararak Kanser Tanı ve Tedavi Merkezi olmasını sağlamaktır. Bunun için Pet-ct ve radyoterapi cihazlarının Kütahya'da olması gerekmektedir. Bu cihazlar en kısa zamanda Kütahya'mıza kazandırılacaktır. Ayrıca kanser hastalarının son dönemlerini aileleri ile  beraber daha rahat geçirebilmesi için Palyatif Tedavi Merkezi çalışmaları da devam etmektedir. Bunu da sağladığımız zaman Kütahya'mız onkolojik yönden önemli bir merkez haline gelecektir. Ben yeni göreve başlayan doktor arkadaşıma ve onkolojik yönden çalışmalar yapan hastane yönetimine teşekkür ediyorum." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Evliya Çelebi Hastanesine Onkoloji Uzmanı Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement