Eyowf 2017'nin Takas Edilmesi - Son Dakika
Spor

Eyowf 2017'nin Takas Edilmesi

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, 2017 yılında Saraybosna'da düzenlenmesi planlanan Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin (EYOWF 2017) 2019'da Erzurum'da gerçekleştirilecek organizasyonla takas edilmesinin iki ülke arasındaki dostluğun en güzel somut örneklerinden biri olduğunu söyledi.

21.11.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SARAYBOSNA - Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, 2017 yılında Saraybosna'da düzenlenmesi planlanan Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin (EYOWF 2017) 2019'da Erzurum'da gerçekleştirilecek organizasyonla takas edilmesinin iki ülke arasındaki dostluğun en güzel somut örneklerinden biri olduğunu söyledi.

İşbirliği ile ilgili açıklamada bulunan Büyükelçi Erginay, "Gerçekleştirilen takas, Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki dostluğun en güzel ve somut örneklerinden birini teşkil etmiştir. Her alanda gelişen ilişkilerimiz ve dayanışmamızın spor ve gençlik alanında da aynı şekilde devam etmesinden mutluluk duyuyoruz. Türkiye 2019'a giden yolda Bosna Hersek'i tecrübelerinden de yararlandıracaktır ve Bosna Hersek'in yanında olacaktır" ifadelerini kullandı.

Saraybosna ve Doğu Saraybosna'da düzenlenmesi planlanan EYOWF 2017 için gerekli hazırlıkların vaktinde yetişemeyeceği ihtimalini Avrupa Olimpiyat Komiteleri'ne (EOC) bildiren Bosna Hersek, EOC'den gelen öneri üzerine organizasyonu 2019'da Erzurum'da düzenlenecek festivalle takas etti.

Türkiye'nin bu talebe olumlu cevap vermesi ile EYOWF 2017 Erzurum'a alınırken, EYOWF 2019 ise Saraybosna ve Doğu Saraybosna'da düzenlenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eyowf 2017'nin Takas Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement