Eyyübiye Belediyesi Kırsalda Vites Yükseltti - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediyesi Kırsalda Vites Yükseltti

Eyyübiye Belediyesi Kırsalda Vites Yükseltti

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, kırsal kesimlere yönelik çalışmalarına hız verdi.

22.05.2015 10:58

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi, ilçeye bağlı Payamlı bölgesindeki, Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu, Dernek, Orta Hamedan, Yol bilen, Yanık Çukur ve Güzel Kuyu mahallelerinde çalışmalarına hız verdi.

Kırsal alanda devam eden çalışmaları incelemek ve bölge muhtarları ile vatandaşlardan gelen talepleri yerinde dinlemek üzere kırsala giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmaların hız kazanması için ilgili birimlere talimat verdi.

Bölgede devam eden yol yapım çalışmaları, taziye evi, camii bakım ve onarımı ile mezarlık çalışmalarının ve çevre düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Ekinci,"Merkezde yapılan çalışmaların nasıl hızlı ilerliyorsa kırsalda da aynı şekilde ilerleyecek" dedi.
Ekinci'ye temaslarında AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Belediye Başkan yardımcısı Aziz Aslan, Belediye Meclis Üyesi M. İlhami Günbeği ve İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Demir ve iligili Birim Müdürleri eşlik etti.

EKİNCİ: MERKEZDE NEYSE İLÇEDE DE O

İlçe genelindeki çalışmaları değerlendiren Başkan Ekinci,"7 Hazirana doğru giderken tabiî ki seçim çalışmaları kapsamında da kırsallarımızı geziyoruz. Çok şükür gittiğimiz yerlerde de bakıyoruz ki, bizlerden önce hizmetlerimiz gitmiştir. Kırsallarda ki mahallelerimizde gerek Eyyübiye Belediyemiz, gerek büyükşehir belediyemizin hizmetleri yetişiyor. Gezdiğimiz özellikle Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu, Dernek, Orta Hamedan, Yol bilen, Yanık çukur ve Güzel Kuyu mahallelerimizde gerek taziye evi, Camiinin bakım ve onarımının yapılması, mezarlıkların etraflarının düzenlenmesi ve tellerle çevrilmesi yine buralarda su konusunda sıkıntıların giderilmesi ve şuanda mesela büyükşehir belediyemizin çok ciddi beton yol çalışması var. Bunları gördüğümüzde çok şükür AK Parti iktidarında bizleri vatandaşlarımızla buluşturmuş durumundayız. İnsanlarımızda bunun farkında gittiğimiz yerlerde de çok şükür yaptığımız hizmetlerden dolayı insanların teveccühünü görüyoruz" diye konuştu.

DEMİRBAŞ: AK BELEDİYECİLİK HİZMETE DOYMUYOR

Ekinci'ye temaslarında eşlik eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise, "Buradaki yaşam standartları Ak Kadrolarla, AK Belediyecilik verdiği hizmetlerle inşallah daha iyi seviyelere gelecektir. 7 Haziran'da da milletimizin teveccühü ile gerçektende çok güzel hizmetler devam edecektir. Yapılan tüm hizmetlerden dolayı belediyelerimize çok teşekkür ederiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediyesi Kırsalda Vites Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement