Eyyübiye'de Dar Gelirli Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye'de Dar Gelirli Ailelere Ramazan Yardımı

Eyyübiye\'de Dar Gelirli Ailelere Ramazan Yardımı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, dar gelirli ailelere yönelik içerisinde gıda ürünlerinin bulunduğu yardım kolileri dağıttı.

22.06.2015 11:33

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, Onikiler ve Osmanlı mahallelerinde maddi olanakları kısıtlı olduğu tespit edilen ailelere gıda yardımında bulundu. Yardım dağıtımına katılan Başkan Ekinci de vatandaşlarla sohbet ederek yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu. Oluşturulan komisyonun yaptığı çalışmalar ve incelemeler neticesinde tespit edilen ailelere ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda paketlerinin bir kısmını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci elleriyle dağıttı.

İftar sonrası Onikiler ve Osmanlı Mahallelerinde, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere gıda yardımında bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardımların ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti.

Beraberinde eşi Ayşe Ekinci, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam ve bazı birim amirleriyle birlikte Onikiler ve Osmanlı Mahallesi'nde tespit edilen ailelere çat kapı yapan Başkan Ekinci, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan'ın da eşlik ettiği gezi sırasında Başkan Ekinci ve beraberindekiler yaşlı ve hasta olan bir vatandaşı da evinde ziyaret edip bir süre sohbet ettiler.

Yapılan yardımlarla ilgili Başkan Ekinci; "Eyyübiye İlçemiz içerisinde dar gelirli vatandaşlarımıza, muhtaç vatandaşlarımıza yönelik gıda yardımlarımız devam ediyor. Burada Sosyal yardım ekibimizin oluşturduğu çalışmalar sonucunda yardıma muhtaç ailelere daha önceden temin ettiğimiz gıda paketlerinin dağıtımını yapıyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye'de Dar Gelirli Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement