Ezine Belediyesinden Aşure Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Ezine Belediyesinden Aşure Günü Etkinliği

Ezine Belediyesi tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksek Okulunda aşure günü etkinliği düzenlendi.

27.09.2018 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine Belediyesi tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksek Okulunda aşure günü etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Kaymakam Ali İkram Tuna, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Güray Yüksel, okulun akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Babaoğlu, burada yaptığı açıklamada, muharrem ayının topluma bereket, huzur ve barış getirmesini dilediklerini söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla aşure geleneğine sahip çıktıklarını ifade eden Babaoğlu, "Belediye olarak halkımızın geleneklerine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Aşure, birlikteliğin, dayanışmanın, paylaşma ve hoşgörünün aynı kapta bolluk ve berekete dönüşmesinin simgesidir. Bu güzel tablo gelecek yıllarda da devam edecektir. Aşure gibi birliğimiz daim olsun. 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize hocalarımıza okulumuza ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisiyle, öğrencilerimize başarılı bir yıl diliyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ezine Belediyesinden Aşure Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement