Ezine'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Ezine'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtımı

Ezine ilçesinde, "FATİH Projesi" kapsamında 10'uncu sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

12.11.2015 16:23

Ezine ilçesinde, "FATİH Projesi" kapsamında 10'uncu sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kaymakam Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan, Şube Müdürleri Çağlar Uğurlu ve Efrail Sancar'ın katılımıyla gerçekleşen programda, 72 öğrenci ve 18 öğretmene tablet bilgisayarlar teslim edildi.

Atik, törendeki konuşmasında, eğitimde teknoloji uygulamalarının önemini belirterek, "Devletimiz, bu tabletleri öğrencilerimizin eğitimine daha fazla katkı sağlaması için gönderiyor. Teknolojileri doğru biçimde kullanarak kendinize, ailenize ve milletimize yararlı bireyler olarak yetişmenizi arzu ediyoruz" dedi.

Babaoğlu ise öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması ve daha donanımlı bireyler olarak yetiştirilmesi için gerekenlerin yapılacağını dile getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini ve buna devam edeceklerini anlatan Babaoğlu, Ezine'de eğitim öğretimin üst seviyelere taşınması, öğrencilerin en güzel ortamlarda eğitim görebilmeleri anlamında da belediye olarak çalışmalarının süreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezine'de Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement