Facebook'ta İntikam Sayfası: Bu Kız 20 TL'ye Erkeklerle İlişkiye Giriyor - Son Dakika
Güncel

Facebook'ta İntikam Sayfası: Bu Kız 20 TL'ye Erkeklerle İlişkiye Giriyor

Facebook\'ta İntikam Sayfası: Bu Kız 20 TL\'ye Erkeklerle İlişkiye Giriyor

Tuzla'da kız arkadaşından intikam almak isteyen S.G., M.K.'nın bikinili fotoğrafını, açtığı sahte Facebook hesabına yükledi ve "20 TL karşılığında ilişkiye giriyor." diye yazdı.

02.08.2015 09:55  Güncelleme: 10:42

İstanbul Tuzla'da yaşayan kız arkadaşların arası iddialara göre 32 yaşındaki M.K.'nın, S.G.'nin eski erkek arkadaşı ile birlikte olması ile bozuldu. İntikam almak isteyen S.G., M.K.'nın Facebook üzerinden indirdiği bikinili fotoğrafını, açtığı sahte isimli bir hesaba yükledi. Resmin altına "Bu bayan maddi sıkıntı çektiği için 20 TL karşılığında ilişkiye giriyor." diye yazdı.

AĞIR CÜMLELER KULLANDI

S.G., "Bu kız erkek arkadaşımla da yatmış, muamelesi iyiymiş tavsiye ederim erkekler" şeklinde ağır cümleler de kullandı ve arkadaşı Y.K. ve E.C. ile birlikte, telefon mesajlarıyla da hakaretlere devam etti.

"BU İŞİ İNTİKAM AMAÇLI YAPTIM"

M.K.'nın şikâyeti üzerine savcılıkta ifade veren S.G., "M.K., benim eski erkek arkadaşımla ilişkiye girdi. Ardından benim ve arkadaşım Y.K'nın fotoğrafını Facebook'a yükleyerek 'Travestiler, hırsızlar, at suratlılar' diye hakaret etti. Ben de onun bikinili resmini Facebook'a yükleyerek altına o yorumu yazdım. Bu işi intikam amaçlı yaptım." dedi.

2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Y.K. da soruşturma kapsamında aynı ifadeyi verirken E.C. ise olayla ilgili olmadığını söyledi. Savcı her 3 kişiye de "sesli, yazılı ve görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

ARKADAŞI HAKARET ETTİĞİ İÇİN BU SUÇU İŞLEMİŞ

Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanan davada sanıklardan S.G., M.K'.nın kendilerine hakaret etmesi nedeniyle bu suçu işlediğini söyledi. Duruşma eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

Kaynak: Habertürk

Son Dakika Güncel Facebook'ta İntikam Sayfası: Bu Kız 20 TL'ye Erkeklerle İlişkiye Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • tırı vırı : bu gidişle sıfır kız bulmak çok zor 26 3 Yanıtla
  • gülay: Kimin eli kimin cebinde belli degil. Böyle hayatlar bos hayatlar. Aile düzeni sart. 25 3 Yanıtla
  • Ben bilirim: Iste gnclgmz 22 1 Yanıtla
  • DUDİDİLLİ: ADİLİK,SEVİYESİZLİK,PSİKOLOJİK BOZUKLUKLAR,NARSİZİM İNTERNET ÇAĞI İLE BERABER DİZ BOYU...İĞRENÇ BİR GİDİŞAT 20 0 Yanıtla
  • laz: Dunya yerinden otnar ibnelet ozgur olsa diye diyee buruma dustuk tipik chp zihniyeti 13 6 Yanıtla
  • Gerçeğe gerçek söz: Karekteri gelişmemiş karektersizler.Yaptığınız pislikleri milletle paylaştığınızda başınızın göğe erecğini sanıyorsan yanılıyorsunuz .Tam da yer yarılsada içine girsem diyeceksin bu saatten sonra kepaze mahluklar. 16 0 Yanıtla
  • Melih Durmuş: Üstad Gidişatın bozukluğunu seneler önceden Görmüş demekki o ibretlik sözü söylemiş " Zinaya aşk arsızlığa cesaret dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler "... 15 1 Yanıtla
  • T. COSKUN: Eskiden cocuklar kuran kursuna giderdi şimdide ................ Kursuna gidiyo sonu hayir olur inşallah canim turkiyem. 13 1 Yanıtla
  • Isvicre: ikiside karektersiz??? 12 0 Yanıtla
  • Adam: kızların kızlıklarımı kaldı alayı karı oluyor bunların kız yaşta... 4 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement