Fahriye Evcen Sırrını Açıkladı - Son Dakika
Magazin

Fahriye Evcen Sırrını Açıkladı

Fahriye Evcen Sırrını Açıkladı

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Fahriye Evcen, sırrını açıkladı.

26.01.2013 14:02  Güncelleme: 14:56

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Fahriye Evcen, sırrını açıkladı. Haftada 3 gün spor yaptığını dile getiren güzel oyuncu, şu tavsiyelerde bulundu: "İp atlamak, etkili bir egzersiz. Kas, kilo, kondisyon için faydalı. Spor yapmayı ya da salona gitmeyi sevmiyorsanız, evinizde ip atlamayı deneyin."

HAVYAR BAKIMI

Evcen, cildinin güzelligi için de; kil, yosun, havyar, istiridye ve çay ağacı özlü bakım maskelerini tercih ediyor.

Evcen bir röportajında da güzellik tüyolarını vermişti.

Boş günlerimde kendime zaman ayırmayı seviyorum. Devamlı olarak cilt bakımımı kendim yapıyorum. Kil, yosun, havyar, istiridye ve çay ağacı yağı özlü maskeler favorilerimdir. Bakımlı olmak veya spor yapmak bir insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Kendini iyi hissettiğinde ise bunu pozitif anlamda dışa vurursun. Güzelliğimin en büyük sırrı sanırım kendime bakmam.

Sporla aram çok iyi. Boş zamanlarımın büyük bir kısmını spor yaparak geçiriyorum. Haftanın en az üç günü mutlaka spor yapıyorum. Sporu hem sağlıklı ve formda kalabilmek için hem de eğlendiğim için yapıyorum.

Mutfağa çok fazla zaman ayıramadığım için yemek yapmakla aram çok iyi sayılmaz. Yine de yapmayı ve yemeyi sevdiğim yemekler var. Mesela fırında sebzeli makarnalar ve balık. Hem yapımı kolay hem de lezzetli ve sağlıklı yemekler. Kızartmalardan genel olarak kaçınırım.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Fahriye Evcen Sırrını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement