Fakıbaba'dan Kaymakam Citer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Fakıbaba'dan Kaymakam Citer'e Ziyaret

Fakıbaba\'dan Kaymakam Citer\'e Ziyaret

Birdizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Viranşehir’e gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i ziyaret etti.

07.08.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birdizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Viranşehir'e gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer'i ziyaret etti.

Kaymakam Citer'i makamında ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Akyürek, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve AK Parti İlçe yönetimi eşlik etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette Kaymakam Citer'le bir süre görüşen Fakıbaba, ziyaretler kapsamında ilk durağının Kaymakam Citer'i ziyaret etmek olduğunu söyledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Fakıbaba, Kaymakam Citer'e teşekkür etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekilerinin kendisini ziyaret etmelerinden dolayı sevindiğini söyleyen Kaymakam Citer ise, Fakıbaba'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra Kaymakamlık binasından ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fakıbaba'dan Kaymakam Citer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement