Fakıbaba Son Mesai Gününde Mahalleleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Fakıbaba Son Mesai Gününde Mahalleleri Gezdi

Fakıbaba Son Mesai Gününde Mahalleleri Gezdi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, son mesai gününde kent merkezindeki Süleymaniye ve Ahmet Yesevi mahallelerinde çalışmaları inceledi.

29.03.2014 13:26

Fakıbaba, bu iki mahallede yaptığı gezi ve incelemelerinde şunları söyledi; "Bu ana arterler üzerinde Süleymaniye'den başlayan Ahmet Yeseviye'ye kadar devam eden Dev teştine müthiş çok güzel yeşil alanlar çıktı. Ve burada yeşil alanında yanında ihtiyaç olarak birde mahallenin semt pazarına ihtiyacı vardı. Şu Gördüğünüz alanın ihalesi yapıldı. Semt pazarı yapılacak. Yani yeşil alanlarıyla, Semt Pazarlarıyla, Taziye evleriyle, Spor tesisleriyle, Havuzlarıyla gerçekten Şanlıurfa'nın bu mahalleleri yaşanabilir kent haline geliyor. Benden sonra gelen arkadaşımızda bu yeni imar alanlarını takip ederek vatandaşın daha güzel bir şehir de yaşamasını sağlayacaklarına ben şahsen inanıyorum" dedi.

5 GÜNDE 5 PROJE
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba son bir hafta içinde Ahmet Yesevi Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Batıkent Mahallesi(TOKİ) Kültür Merkezi, Türkiye'nin en büyük Engeliler Koordinasyon Merkezi, Kızılkoyun'daki Haleplibahçe Parkı ve Projesi gibi bir birinden değerli projelerini peş peşe hizmete açtı. Bu günde saat 16.00 da Türkiye'nin en kapsamlı kent müzesini Mahmutoğlu Kulesi'nde açacak olan Fakıbaba, Samsat Meydanı projesini ve Karakoyun projesini bitirme aşamasına getirdiklerini de söyledi. Fakıbaba, Karakoyun Peyzaj çalışmaları projesinin devam ettiği alanda incelemeler yaparak bir değerlendirmede bulundu.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"
İncelemeleri sırasında Karakoyun'aa seçimde sonra suyun verileceğini aktaran Fakıbaba yaptığı genel değerlendirme de şunları söyledi; "30 Mart'a Pazar gününe kadar benim görevim devam ediyor. Halkın seçtiği bir belediye başkanı olarak son saatime kadar devam ediyorum. Samsat Meydanı ve Karakoyun Projemizi kontrol ettik. Projeleri takip ediyorum. İnsallah benden sonra gelen arkadaşımız bunları koruyacak ve yenilerini yapacaktır. Urfa halkı her şeyin en iyisine layıktır. Yaptığımız bu hizmetlerde ve projelerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Urfa halkına çok teşekkür ediyorum. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Haklarını helal etsinler."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Fakıbaba Son Mesai Gününde Mahalleleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement