Fantastica 2014" Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Fantastica 2014" Yarışmaları Tamamlandı

Fantastica 2014" Yarışmaları Tamamlandı

Mersin'de, Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim A.Ş. tarafından resim, aplike, maket, heykel, grafik ve tasarım kategorilerinde düzenlenen "Fantastica 2014" yarışması sonuçlandı.

12.04.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim A.Ş. tarafından düzenlenen "Fantastica 2014" yarışması tamamlandı.

Yarışmanın düzenlendiği Gülnar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda, yarışmaya katılanlar 6 kategoride değerlendirildi.

Akkuyu NGS AŞ. Büyükeceli sorumlusu Lütfi Sarıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, firma olarak "Fantastica 2014" yarışmasını Gülnar ve mahallelerinde düzenlediklerini söyledi.

Yarışmanın resim, aplike, maket, heykel, grafik ve tasarım kategorilerinden oluştuğunu vurgulayan Sarıcı, "Yarışmacılarımız, 30 yıl sonraki Akkuyu Nükleer Santral bölgesini hayal ederek eserlerini ortaya koymuşlardır. Yarışmaya 100'den çok eser katıldı. 7 kişiden oluşan juri üyelerimiz yarışmada dereceye giren ilk üç eseri seçti.14 Nisan'da yarışmaların sonuçlarını açıklayacağız. Yarışmada dereceye girenlere ise ödülleri 23 Nisan'da verilecek. Yarışmada birinci gelenler Rusya'ya gönderilecek" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fantastica 2014' Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement