Fas'ta "Enduro D'agadir" Motosiklet Yarışı - Son Dakika
Spor

Fas'ta "Enduro D'agadir" Motosiklet Yarışı

Fas'ın Agadir kentinde başlayan "Enduro d'Agadir" motosiklet yarışının 1. etabında Fransız sporcu David Casteu birinciliği elde etti.

04.03.2015 00:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fas'ın Agadir kentinde başlayan "Enduro d'Agadir" motosiklet yarışının 1. etabında Fransız sporcu David Casteu birinciliği elde etti.

Atlas Okyanusu kıyısındaki Agadir'de düzenlenen müsabakanın 1. etabında Casteu, 5 saat 39 dakikalık dereceyle birinciliği, Fransız Loic Minaudier 5 saat 46 dakika ile ikinciliği, Faslı sporcu Ömer Amharech ise üçüncülüğü elde etti.

Casteu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava şartlarına rağmen yarışmanın iyi geçtiğini ve doğal manzaraların göz alıcı olduğunu ifade etti.

Faslı sporcu Amharech ise bugünkü derecesine rağmen önündeki 3 etapta daha iyi yarışmaya çalışacağını ve diğer etapların daha çekişmeli geçeceğini kaydetti.

Ev sahibi Fas'ın yanı sıra İsviçre, Fransa, Almanya, İtalya ve Ukrayna'dan sporcuların katıldığı "Dostluk Buluşması" sloganıyla düzenlenen ve Cuma gününe kadar sürecek olan 4 etaplı yarışmada sporcular, hergün yaklaşık 200 kilometre mesafe katedecek.

Agadir'de her yıl düzenlenen yarışmada geçen yıl şampiyonluğu, Fransız Loic Minaudier kazanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fas'ta 'Enduro D'agadir' Motosiklet Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement