Fatih Özdil Ortaokulu İtalya Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Fatih Özdil Ortaokulu İtalya Yolcusu

Fatih Özdil Ortaokulu İtalya Yolcusu

Diyarbakır Yenişehir Şehit Başkomiser Fatih Özdil Ortaokulu idareci ve öğretmenleri deneyimlerini artırmak için İtalya'ya gidecek.

24.01.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenişehir Şehit Başkomiser Fatih Özdil Ortaokulu Müdür Vekili Birsel Kocadayı Layık, İtalya'da yapılacak gezinin çok önemli olduğunu söyledi. Layık, eğitimde teknolojiyi verimli kullanmak, elektronik ortamda öğrenciyi doğru değerlendirebilmek, teknoloji kullanımına yönelik yöntem ve tekniklerinin geliştirilmesine yardımcı olabilmek, teknolojinin etkin ve güvenli kullanımı konusunda yeterli bilgi ve beceriye sahip olabilmek amacıyla İtalya'ya gideceklerini belirtti.

Layık, şöyle dedi:

"AB Erasmus Plus Programı-KA1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği çerçevesinde, 'Teknoloji Kullanıyor Dil Öğreniyorum' konusunda gerçekleştirilecek olan projenin ilk etabına okulumuz öğretmen ve idarecilerinden oluşan sekiz kişilik grup, İtalya'nın Modena kentine gidecek. Temsilcilerimiz 14 günlük öğretmen eğitimi kursuna katılacaklar. 22 ocak perşembe günü ekibimiz İtalya'ya hareket edecek."

14 günlük eğitim için gerekli bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Layık, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu eğitimle okul yönetici ve öğretmenleri teknolojinin öğrenciye, güvenli ve verimli bir şekilde aktarımı konusunda bilgi sahibi olacaklardır.Avrupa'da alınacak eğitimlerin aktarımı en verimli şekilde yerine getirilecektir."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Fatih Özdil Ortaokulu İtalya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement