Fatih Portakal'dan Muharram İnce'ye Eleştiri: Adam İstemiyor - Son Dakika
Güncel

Fatih Portakal'dan Muharram İnce'ye Eleştiri: Adam İstemiyor

Ziyaret ettiği kafede siyaset yapmasına izin vermeyen işletme sahibine hakaret eden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye FOX TV spikeri Fatih Portakal'dan tepki geldi.

27.10.2015 08:51  Güncelleme: 09:12

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin seçim çalışmaları kapsamında Yalova'da esnaf ziyareti yaparken bir işletme sahibine hakaret ettiği ortaya çıkmıştı.

"ADAM İSTEMİYOR"

Ziyaret ettiği kafede siyaset yapmasına izin vermeyen işletme sahibine hakaret eden CHP'li İnce'ye FOX TV spikeri Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Haber ardındanda konuşan Portakal, esnafı haklı gördüğünü belirterek "Sayın İnce, sizin seçimlere girecek olmanız hiç önemli değil. Adam istemiyor. Çok da güzel tepkisini ortaya koymuş" dedi.

"YENİ Mİ FARKETTİN SAYIN BAŞKAN?"

Kafe sahibi ile İnce'nin tartışması ardından Yalova Belediyesi'nin 'Söz konusu işyerinin kafeterya ruhsatının bulunduğu, ancak lokanta olarak işletildiği tespit edilmiştir' gibi bir gerekçe hazırlayarak, işletmeye tutanak tutmasına da dikkat çeken Portakal, "Yalova Belediye Başkanı CHP'li. Şimdi mi fark ettiniz oranın kafe olup da restaurant olarak işletildiğini Sayın Başkan?" sorusunu yönetti.

Fatih Portakal\'dan Muharram İnce\'ye Eleştiri: Adam İstemiyor

Son Dakika Güncel Fatih Portakal'dan Muharram İnce'ye Eleştiri: Adam İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • 5353: akp akp 36 20 Yanıtla
  • kaan: Fatih portakal ilk defa tebrik ediyorum seni. Objektif ol canimizi ye. 32 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AZİZ VATANIMIN ŞANLI MİLLETİ ATATÜRK ÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ OKUMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİM... 10 21 Yanıtla
  • murat ..: dünya markası Türkiyem için AKP 18 13 Yanıtla
  • murat ..: işte sahtekar chp... 18 12 Yanıtla
  • murat ..: chp Türkiyeyi bitirecek.. akıllı olun laf olsun diye Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeyin öküzkafalılar cdhkpc nin pkk lı alevilerin oyununa geliyonuz 14 14 Yanıtla
    goktug emre : alevılere laf söyleme lan kafırrr bızde alevıyız pkk degılız en buyuk pkk lı sızler ve senın gıbı zıhnıyete sahınp olanlardır 4 1 Beyin bedava: Herseyde haklisiinda alevi diye ayirma yapmayalim.bunlarin ekmegine yag surmeyelim 1 0
  • murat ..: chp maceradır tehlikedir 11 16 Yanıtla
  • mer: alevi chp alevi chp 22 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement