Fatih Projesi Yayılıyor - Son Dakika
Yerel

Fatih Projesi Yayılıyor

Fatih Projesi Yayılıyor

Hatay’ın Erzin ilçesinde Fatih Projesi kapsamında pilot okul olarak seçilen Bahri Çelen Anadolu Lisesi, Yeşilkent Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerine toplam 432 adet tablet bilgisayar dağıtıldı.

12.04.2014 12:14

Hatay'ın Erzin ilçesinde Fatih Projesi kapsamında pilot okul olarak seçilen Bahri Çelen Anadolu Lisesi, Yeşilkent Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerine toplam 432 adet tablet bilgisayar dağıtıldı.

Akıllı Tahta uyumlu tabletlerin dağıtımına Erzin ilçe kaymakamı İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Kazım Sağıroğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Sanağa ve Okul Aile Birliği Başkanı Erkan Öktem katıldı.

Erzin ilçe kaymakamı İskender Yönden öğrenciler hitaben yaptığı konuşmada; "Bu teknoloji harikası ürün doğru kullanıldığında başarınız için sizlere çok şey katacağından çok eminim. Böyle imkanlar Avrupa'nın birçok ülkelerinde yoktur. Bunun değerini bilmenizi istiyorum" dedi.

Erzin İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Kazım Sağıroğlu'da, bu proje kapsamında Bahri Çelen Anadolu Lisesine 152 adet, Yeşilkent Anadolu Lisesine 125 adet ve İmam Hatip Lisesinde ise 155 bilgisayarın dağıtımı yapıldı.

Daha sonra Okul Aile Birliği Başkanı Erkan Öktem ise; "Erzin'de Bahri Çelen Anadolu Lisesi eğitimde lokomotif görevini başarıyla yerine getirmektedir. Programlı ve ciddi çalışmalarıyla okulumuz eğitimcileri, eğitim kalitesini de her geçen artırarak devam ettirmektedir. Proje kapsamında dağıtılan bu bilgisayarlar öğrencilerin eğitim yönünden artı değer katacağına inanıyorum diyerek, okulumuz Mayıs ayında çeşitli etkinlikler ve sosyal faaliyetler planlamaktadır. Bu konuda çalışmalarımız hızla devam etmektedir" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Projesi Yayılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement