Fatih Sultan Mehmet İçin Gebze'de Mevlid-i Şerif Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Fatih Sultan Mehmet İçin Gebze'de Mevlid-i Şerif Düzenlendi

Fatih Sultan Mehmet İçin Gebze\'de Mevlid-i Şerif Düzenlendi

Fatih Sultan Mehmet, vefatının 535. Yılında Gebze Çoban Çoban Mustafa Paşa Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ile anıldı.

03.05.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Sultan Mehmet, vefatının 535. Yılında Gebze Çoban Çoban Mustafa Paşa Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ile anıldı.

Gebze Belediyesi ve Gebze Müftülüğü tarafından Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde, Fatih Sultan Mehmet'in vefatının 535. yıl dönümü münasebetiyle Mevlid-i Şerif okundu. Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde okunan Mevlid-i Şerife çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Mevlidi Şerif'in Gebze Müftüsü Şaban Apaydın'ın, "Allahü Teala Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem efendimize, ehlibeytine ve bütün Peygamberlere selam olsun. Allahü Teala'nın rahmeti, bereketi, fazileti, ihsanı sizlerin bizlerin ve bütün geçmişlerimizin üzerine olsun. Rabbimiz 535 yıl önce Hünkar Çayırı diye bildiğimiz Gebze'mizin mübarek bir mekanında sefer giderken rahmetli olan Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerine ve onun kahraman askerlerine cenabı hak rahmetiyle muamele eylesin. Rabbim nasıl onlar Hz. Peygamberin yolunda can feda ettilerse bize de bu kutsal görevi emal olarak bırakmışlardır. Rabbim inşallah bizlere de bu yolda at koşturmayı, bu yolda ter dökmeyi, gerekirse can vermeyi cümlemize nasip etsin" dedi.

Gebze Müftüsü Şaban Apaydın yaptığı konuşmanın ardından Hz. Peygamber ve Fatih Sultan Mehmet için dua etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih Sultan Mehmet İçin Gebze'de Mevlid-i Şerif Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement