Fatih Terim: Galibiyeti Şehitlerimize Adıyoruz - Son Dakika
Spor

Fatih Terim: Galibiyeti Şehitlerimize Adıyoruz

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı galibiyetini şehitlere ve yakınlarına adadı.

06.09.2015 22:26  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'yı yenerek 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda üçüncülüğe yükselen A Milli Futbol Takımımız'da maç sonrası buruk bir sevinç vardı. Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle ay yıldızlı oyuncular ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, büyük üzüntü yaşadı.

Nitekim Terim, maçtan sonra yaptığı açıklamada bu olaya gönderme yaptı ve şunları söyledi:

"MÜTHİŞ ATMOSFER VARDI"

"Perşembe günkü 1 puanın önemine dikkat çekmek lazım. Kaybetseydik beraberlik yetmezdi, şimdi Çeklere karşı beraberlik yetiyor. İddiamız sürdüğü sürece kaybetmiş değiliz. Bugün perşembeden kötü değildik. Maç bir taktik savaşı gibi geçti. Oyuncularımız hepimizin istediği gibi yönlendirdi. Oyuncularıma sonsuz teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum, seyirciye sonsuz teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer vardı.

"BİZE KIZABİLİRSİNİZ AMA MİLLİ TAKIMA SIRTINIZI DÖNEMEZSİNİZ"

Başta ben olmak üzere kişilere, kurumlara, tercihlere kızabilir, kırgın olabilir, eleştirebilirsiniz. Ancak şu an tek bir hedefimiz var. Millet artı ülke bütünlüğünü korumamız gereken bir dönemdeyiz. Bu toprakta yaşayan herkesin ihtiyacı olduğu dönemde sırtınızı milli takıma dönemezsiniz.
Bizler gelip geçeriz. Ama ülkenin dünyada mevcudiyetini devam ettirecek bir milli takım var. Ondan desteğinizi, dualarınızı esirgemeyin lütfen.

"GALİBİYETİMİZİ ŞEHİTLERİMİZE ADIYORUZ"

Katılırız, katılamayız. Şu an sıralamada daha üstte olmak istedik ama en azından bu galibiyetimizi hayatını vatanı için kaybetmiş şehitlerimize ve geride bıraktıkları yakınlarına adıyoruz.

Son olarak söyleyeceğim; mücadele devam ettiği sürece yenilgi yoktur. Sonuna kadar kovalayacağız, bu da bizim karakterimizdir."

Fatih Terim: Galibiyeti Şehitlerimize Adıyoruz

Son Dakika Spor Fatih Terim: Galibiyeti Şehitlerimize Adıyoruz - Son Dakika


Advertisement